Dag 49 O Outerio-Santiago deCompostella16km-1123km
Door: henrie
Blijf op de hoogte en volg Henrie
22 April 2012 | Spanje, Santiago de Compostela
Half 7 opstaan, half 8 vertrek voor de aller, allerlaatste etappe. De gele pijlen volgen! Duizenden heb ik er gezien. Het is weer regenachtig, mooi zo. Dat hoort ook zo op weg naar de kathedraal vind ik. Na elven sta ik dan op het plein voor de enorme, imponerende kathedraal. Vele pelgrims zie ik, waaronder ook veel fietsers. Ik laat mijn rugzak vallen en ga erop zitten en liggen en blijf zo een uur of wat bezig met mijn eigen gedachten en laat de afgelopen 1100km en 7 weken passeren in vogelvlucht. Op het moment dat ik Bea een sms stuur dat ik aangekomen ben, ontvang ik een sms van haar of ik er niet ben, die paar km van vandaag. Een kamer (25euro) is zo gevonden en vanavond om 8 uur tref ik de andere pelgrims van de afgelopen 12 dagen en gaan we samen uit eten ter afsluiting van onze gezamenlijke dagen. Myriam, de laatste dagen waren steeds spannender maar toch ook een gevoel van jammer dat ik niet meer kan wandelen elke dag ha. Karin, de foto´s van de paarden vind je op dag 28. Tot snel allemaal, ik ga morgen proberen een vlucht te nemen. Hasta pronto en Holanda!
22 April 2012 - 14:48
Jose:
Yes, je bent er! Profiat!
En nu maar genieten van de gehaalde prestatie.
Groetjes en goeie reis terug -
22 April 2012 - 15:23
Karin:
nou henrie, ik ben trots op je dat je ondanks je enkel het hebt gehaald!
Wat een overwinning is dit!!! Proficiat.
Hoop dat je een vlucht vindt. Goede reis morgen misschien!
Groetjes
Karin -
22 April 2012 - 16:07
Door:
geweldig Henrie, wat een prestatie,
PROFICIAT!!!
Ik heb genoten van alle reisverslagen! -
22 April 2012 - 17:59
Peregrinofrans:
¡Hola Peregrino Henrie,
CHAPEAU
"Een voettocht naar Santiago de Compostela
is eigenlijk een pelgrimage naar je hart.
In feite hooguit één stap!"
Buen Camino, -
22 April 2012 - 18:04
Peregrinofrans:
¡Hola Peregrino Henrie,
Voor je geweldige prestatie wil ik jou en alle `meelopers`verwijzen naar Youtube. Typ daar in gregorian nothing else matters ( toepasselijke woorden ) en je ziet het aanzicht van Santiago en andere beelden, en tevens beelden van de kathedraal Henrie vandaag aankwam
22 April 2012 - 18:16
Crista:
Hey Henrie,
Op het moment dat jij in santiago aankwam was ik in Brussel en zag ik een gouden schelp ingelegd een straatje... de route aangegeven. Je bent er! Hoe mooi is het leven, geniet lang van je tocht.
veel gr. Crista -
22 April 2012 - 18:59
Ronald:
Proficiat met deze geweldige prestatie! -
22 April 2012 - 20:06
Terry:
geweldig henrie, wat een prestatie
tot over een week dan hoor ik de geweldige verhalen van jou zelf.
groetjes -
22 April 2012 - 20:39
Twan:
Hoi Henrie, geweldige prestatie. Gefeliciteerd en geniet ervan. -
22 April 2012 - 21:34
Gertrud:
Geweldig; proficiat
en bedankt voor het mogen meegenieten door de prachtige verslagen.
Goede reis terug! -
23 April 2012 - 08:26
Jaccoline Willemse:
Wat een superervaring heb jij beleefd, wat een afzien en volharding, geweldig! Bedankt dat ik op deze manier een beetje met je mee mocht, ik heb genoten van je verhalen en ik vind het superstoer wat je gedaan hebt. Tot snel op het werk (oja, dat is er ook nog ;-))
x
Jaccoline